Agrarische Taxaties

Ook voor taxaties van agrarische-, landbouwmachines kunt u terecht bij Hooijman Taxaties…

  1. Home
  2.  » 
  3. Taxeren
  4.  » Agrarische Taxaties

Hooijman Taxaties is al ruim 25 jaar dé onafhankelijk adviseur en taxatie specialist in het taxeren van agrarische-, landbouwmachines, landbouwwerktuigen en bedrijfsinventarissen van bedrijven in de Agrarische sector.

Er is geen sector waar de diversiteit van machines zo hoog is als in de agrarische sector.

Te denken valt aan de verschillende primaire sectoren waaronder akkerbouw, veehouderij, bollenteelt, tuinbouw etc. Zij hebben allemaal hun eigen specifieke landbouwmachines.

Stef Hooijman is zelf opgegroeid op een boerderij en al jong geïnteresseerd in machines. Na jaren commercieel actief te zijn geweest in de handel van agrarische-,  landbouwmachines is hij in 2003 bij Troostwijk Veilingen en Troostwijk Waardering en Advies verantwoordelijk geworden voor de Agrarische afdeling.

Daar worden maandelijks duizenden machines verhandeld uit de agrarische sector en komt op een transparante wijze de waarde tot stand. Mede door die achtergrond en zijn jarenlange ervaring in deze sectoren maakt hem een goede adviseur en specialist, en beschikt hij over de juiste actuele specialistische kennis van agrarische landbouwmachines waaronder, tractoren, ploegen, spitmachines, plantmachines, veldspuiten, maaimachines, oogstmachines zoals grote pakkenpersen, rooiers, hakselaars etcetera.

Stef Hooijman spreekt de taal van de sector en is een gecertificeerd register taxateur.

 

TAXATIES VAN UW LANDBOUWMACHINES, GWW INFRA MATERIEEL EN BEDRIJFSINVENTARISSEN.