Wie is Hooijman Taxaties?

Hooijman Taxaties is al vele jaren een onafhankelijk adviseur en specialist in het taxeren van machines…

  1. Home
  2.  » Wie is

Onafhankelijk specialist in het taxeren van machines en de bedrijfsinventarissen

Hooijman Taxaties is al ruim 30 jaar een onafhankelijk adviseur en specialist in het taxeren van landbouwmachines en GWW Infra materieel en de bedrijfsinventarissen van bedrijven in de Agrarische-, Groen-, Grondverzet- en GWW (Infra) sector.

Stef Hooijman, een Hobéon gecertificeerd register-taxateur & veilinghouder, is zelf opgegroeid op een boerderij en al jong geïnteresseerd in machines. Na jaren commercieel actief te zijn geweest in de handel van Agrarische-, Groen- en Grondverzet machines is hij in 2003 bij Troostwijk Veilingen en Troostwijk Waardering en Advies verantwoordelijk geworden voor de Agrarische-, Groen- en Grondverzet afdeling.

Daar worden wekelijks duizenden machines verhandeld en komt op een transparante wijze de waarde tot stand. Mede door die achtergrond en zijn jarenlange ervaring in deze sectoren maakt hem een goede adviseur en specialist, en beschikt hij over de juiste actuele specialistische kennis. Nog steeds is Stef werkzaam bij Troostwijk Veilingen en Troostwijk Waardering en Advies.

TAXATIES VAN UW MACHINES, MATERIEEL EN BEDRIJFSINVENTARISSEN.

Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Stef Hooijman is aangesloten bij de branche vereniging Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders en gecertificeerd door Hobéon.