Grondverzet Taxaties

Ook voor taxaties van grondverzetmaterieel. kunt u terecht bij Hooijman Taxaties…

  1. Home
  2.  » 
  3. Taxeren
  4.  » Grondverzet Taxaties

Hooijman Taxaties is al ruim 25 jaar dé onafhankelijk adviseur en taxatie specialist in het taxeren van grondverzetmaterieel en bedrijfsinventarissen van bedrijven in de grondverzet sector.

Te denken valt aan de machines ten behoeve van het onderhoud en aanleggen van bouwplaatsen, wegen, bestrating en het aanleggen van natuurprojecten.

Stef Hooijman is al jong geïnteresseerd in machines. Na jaren commercieel actief te zijn geweest in de handel van machines is hij in 2003 bij Troostwijk Veilingen en Troostwijk Waardering en Advies verantwoordelijk geworden voor de grondverzet afdeling.

Daar worden maandelijks duizenden machines verhandeld uit de grondverzet sector en komt op een transparante wijze de waarde tot stand. Mede door die achtergrond en zijn jarenlange ervaring in deze sectoren maakt hem een goede adviseur en specialist, en beschikt hij over de juiste actuele specialistische kennis van grondverzet materieel waaronder, mobiele- en rupskranen, shovels, bulldozers, brekers, vergruizers, zeefmachines, BE combinaties en zandvrachtauto’s etcetera.

Stef Hooijman spreekt de taal van de sector en is een gecertificeerd register taxateur.

 

TAXATIES VAN UW LANDBOUWMACHINES, GWW INFRA MATERIEEL EN BEDRIJFSINVENTARISSEN.