Groen Taxaties

Ook voor taxaties van Tuin-, Park- en Turf machines kunt u terecht bij Hooijman Taxaties…

  1. Home
  2.  » 
  3. Taxeren
  4.  » Groen Taxaties

Hooijman Taxaties is al ruim 25 jaar dé onafhankelijk adviseur en taxatie specialist in het taxeren van machines en bedrijfsinventarissen van bedrijven in de Tuin-, Park- en Turf sector.

Te denken valt aan de professionele machines ten behoeve van het onderhoud van de openbare ruimte, Tuinen, Parken en Golfbanen.

Stef Hooijman is al jong geïnteresseerd in machines. Na jaren commercieel actief te zijn geweest in de handel van machines is hij in 2003 bij Troostwijk Veilingen en Troostwijk Waardering en Advies verantwoordelijk geworden voor onder andere de afdeling Groen (Tuin-, Park- en Turf machines).

Daar worden maandelijks duizenden machines verhandeld uit de Tuin-, Park- en Turf sector en komt op een transparante wijze de waarde tot stand. Mede door die achtergrond en zijn jarenlange ervaring in deze sectoren maakt hem een goede adviseur en specialist, en beschikt hij over de juiste actuele specialistische kennis van tuin- en park machines waaronder, tractoren, maaimachines voor parken-, tuinen-, golfbaan- en greenmaaiers,  hout versnipperaars, fieldtopmaker, diepbeluchter etcetera.

Stef Hooijman spreekt de taal van de sector en is een gecertificeerd register taxateur.

 

TAXATIES VAN UW LANDBOUWMACHINES, GWW INFRA MATERIEEL EN BEDRIJFSINVENTARISSEN.