Wiel Mestrom | Bedrijfsleider – Werktuigen Coöperatie Leudal

“Eerlijke taxatie & zeer succesvolle verkoop”

  1. Home
  2.  » Referentie Werktuigen Coöperatie Leudal

Ons bedrijf stond op het punt overgenomen te worden. Via Cumela, de brancheorganisatie van de loonwerkers, had ik al veel over Stef Hooijman gehoord.

Ik nam contact op met Stef Hooijman voor een eerlijke taxatie tegen ‘going concern’ waarde (red: de waarde bij bijvoorbeeld een overname). Het eerste contact gaf direct veel vertrouwen.

Overtollige machines

Twee machineparken zouden in elkaar worden geschoven. Afhankelijk van welke werkzaamheden er zouden doorgaan waren er bepaalde machines overtollig. Via Stef en het platform van Troostwijk Auctions hebben we die toen zeer succesvol verkocht.

“Oog voor de mens achter de opdracht”

Geoliede machine

Wat me vooral opgevallen is, is dat Stef en de mensen bij Troostwijk mensenkennis hebben en oog voor de mens achter de opdracht. Vakmanschap, kennis van de sector en een open relatie met mij als klant. Daarnaast is het een geoliede machine.

Opbrengst boven verwachting

Ze zeggen wel eens dat het niet uitmaakt wat iets kost, maar meer wat het opbrengt. En Stef heeft duidelijk laten zien dat een uitstekend internationaal netwerk hebben. Het resultaat overtrof ruimschoots onze verwachtingen.”

Wiel Mestrom | Bedrijfsleider – Werktuigen Coöperatie Leudal

TAXATIES VAN UW LANDBOUWMACHINES, GWW INFRA MATERIEEL EN BEDRIJFSINVENTARISSEN.